Dansen Kerstavond

kerstmis

Stille nacht, heilige nacht. Zo heilig, dat je er eigenlijk niet teveel over zeggen moet. Dat zal ik dus ook niet doen, maar toch wil ik graag laten weten hoe dankbaar ik ben dat ik op Kerstavond heb mogen dansen tijdens 2 nachtmissen. Zonder woorden te gebruiken, sprak mijn lichaam mijn aanbidding uit, terwijl het koor haar mooie liederen zong. Het was een droom die uitkwam, dat ik de kans kreeg in Uden om op deze bijzondere avond te mogen dansen. Dank dank dank. Ik leef nog steeds een beetje in een roes, zo innig mocht ik deelnemen aan het geheim van de stille, heilige nacht.

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Dansen Kerstavond”

  1. Kristel zegt:

    Het was heel erg mooi! Echt een cadeau op kerstavond. :)

  2. Bernice zegt:

    Dankjewel! Voor mij was het ook een echt cadeau om te mogen doen!