Lovende woorden MIND, BODY and SOUL

MIND, BODY and SOUL

De afgelopen negen weken was ik druk in de weer met de cursus MIND, BODY and SOUL en nu is die alweer voorbij.

Even een greep uit de reacties:

 

◊ ”De inleidingen vond ik inspirerend en zetten me opnieuw aan het denken, en waren bemoedigend. Je stelde je kwetsbaar en vol overgave op. Voor herhaling vatbaar.”

◊ ”Het was een heerlijke, ontspannende cursus. Na de les voelde ik me helemaal lenig en uitgerekt. Bernice gaf de les in een stemmige sfeer onder invloed van het r.k. geloof.”

◊ ”Dit was een vervulling van mijn diepe wens. Bidden met je lichaam. Met m’n lichaam uitdrukking geven aan het geloof in vreugde.”

◊ ”De cursus heeft mij inzicht gegeven hoe ik mijn lichaam kan gebruiken tijdens het bidden. Ik heb ervan genoten en geleerd.”

◊ ”Een bijzondere, boeiende cursus! Voor herhaling vatbaar! Met Bernice als lerares, is elke les een succes! Met vooral ook mooie muziek.”

◊ ”Bernice, bedankt!”

 

Ik ben blij en dankbaar dat ik deze cursus heb mogen geven en dat mijn cursisten ervan genoten hebben. Vooral de parochie van Uden wil ik bedanken; dat zij mij de kans en alle ruimte heeft gegeven om dit te doen.

En het gaat door! Volgende week mag ik dansen binnen de liturgie van Witte Donderdag. Dat zal dan toch wel letterlijk in navolging van Koning David zijn, die bij het tabernakel van de HEER danste. Ik heb er al veel zin in. En ondertussen ben ik al bezig met het vervolg van de cursus en/of een tweede cursusronde op te starten.

God dank dank dank. Dans dans dans.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.