Dansende mannen – The Fruits

The Fruits

Het is alweer een tijdje geleden dat ik ‘m voor het eerst zag, een video van The Fruits waarin ze de danspasjes laten zien behorend bij een van hun nummers, maar ik blijf het geweldig vinden! Vier jongemannen en een vrouw die vrolijk staan te dansen in de tuin voor Jezus. En ik ben niet de enige in huis die het leuk vind…

Je kunt je voorstellen, met een mama in huis die danst als Maria, is niks mijn dochter vreemd als het om dansen voor God gaat. Ze doet er vrolijk aan mee en natuurlijk is het de gewoonste zaak van de wereld dat er meer mensen zijn die hun voetjes van de vloer tillen voor Onze Lieve Heer. Dus wat zegt ze dan: “Mama, ik wil die van Djiezus horen.” – “Welke zei je?” – “Die van djIEzus!” – “Oh, die van clap your hands and stamp your feet?” – “Já! Die van Tim” (Tim kent ze van de kerk waar wij naartoe gaan)

En terwijl ik dus naar de danskamer ging om bewegingen te maken op de lofzang van Zacharias, zette ik m’n kleine meid in de aangrenzende kamer achter de computer om de danspasjes van Djiezus te bestuderen.

One happy dancing family.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Dansende mannen – The Fruits”

  1. Frank zegt:

    Goed bezig dames!!!