Hebbes!!!

Heilig Aanschijn

Ik kan het nog niet helemaal geloven, maar deze icoon is van mij!!!

Gelukkig ga ik ‘m niet voor mijzelf alleen houden, want -zoals de paus zegt- we moeten Jezus naar de mensen toe brengen! Haha, bij die woorden denk ik toch gelijk aan die bekende tv-zender en zomertoer waar mijn danscarrière ooit begon: “Veronica komt naar je toe deze zomer!” Je zou het bijna profetisch kunnen noemen, want ook deze afbeelding van Jezus Christus wordt De Veronica genoemd en de bedoeling is dat ik er op termijn mee op tournee zal gaan om ten overstaan van Gods aangezicht te dansen. Veronica komt dus naar je toe deze zomer! Maar met Veronica bedoel ik dan mezelf, want Bernice en Veronica zijn qua oorsprong dezelfde namen. Laten we Jezus maar gewoon Jezus noemen!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.